Aantrekkelijk ontwerp

Folders, een logo of afbeelding laten ontwerpen?

Aantrekkelijk ontwerp

Folders, een logo of afbeelding laten ontwerpen?

Wil je een flyer of poster laten ontwerpen voor je (nieuwe) bedrijf of een bijzonder evenement? Drukwerk en digitaal ontwerp, de mogelijkheden lijken oneindig. Of het nu om een logo ontwerp gaat of een complete huisstsijl, ik creeer een unieke stijl die jouw doelgroep aanspreekt.

Met passie, creativiteit en persoonlijke aandacht ga ik graag voor je aan de slag om een passend concept voor je te ontwikkelen. Ook help ik je graag verder met drukwerkbegeleiding en je adviseren over de talrijke mogelijkheden binnen drukwerk.

Folders, flyers, posters en ander grafisch ontwerp

Folders, Flyers, Posters en ander grafisch ontwerp

Flyers

vanaf € 175,-


Een flyer is een enkel vel papier dat niet gevouwen is. Flyers zijn vaak bedoeld om uit te delen of te versturen. Ze zijn goedkoop en hebben een handzaam formaat, bijvoorbeeld A5.

Folders

vanaf € 199,-


Een folder is enkel vel papier dat gevouwen is. Zo onstaan er meerdere pagina's. Folders worden vaak in een display getoont of verstuurd. Ze hebben een handzaam formaat zoals A5.

Posters

vanaf € 199,-


Posters zijn een opvallende manier om tegen geringe kosten je boodschap bij grote groepen mensen onder de aandacht te brengen. Posters zijn er al vanaf A4 formaat, maar vaak groter.

Brochures

va. € 29,- p/pag.


Een brochure is een meerbladig boekje waarin gedetailleerde inhoud of een toelichting op diensten en/of producten wordt vermeld. Het heeft altijd een omslag en wordt vaak geniet of gelijmd.

Logo

vanaf € 150,-


SasWorx kan je helpen bij het ontwerpen van een passend en uniek logo voor jouw bedrijf. Ook voor een herontwerp kan je bij mij terecht.

Visitekaartjes

vanaf € 99,-


Naast dat een visitekaartje handig is om je gegevens uit te wisselen, geeft het ook direct een eerste indruk van je bedrijf.

Huisstijl

vanaf € 500,-


Wil je naast een logo, een complete huisstijl laten ontwerpen voor je bedrijf, inclusief briefpapier, enveloppen en visitekaartjes?

Toelichting bij grafisch ontwerp (algemeen)

Als je het over grafisch ontwerp hebt, zijn er veel technische termen waarmee je te maken kan krijgen. Veelal in combinatie met het drukken van een ontwerp. Hieronder staan een aantal algemene termen uitgelegd. Daarnaast is er op elke webpagina per onderwerp (bijvoorbeeld folders) aanvullende uitleg te vinden.

Afloop en snijlijnen
Net als de meeste printers zijn professionele drukpersen meestal uitgerust met één papierformaat, namelijk A0. Hieruit worden vervolgens na het drukken kleinere papierformaten gesneden. De exacte positie waar het grote blad wordt gesneden kan om technische redenen een beetje afwijken. De foutmarge is 3mm.

Afloop
Om er zeker van te zijn dat je drukwerk geen witte randen krijgt moet de afbeelding of het ontwerp aan elke kant 3mm uitsteken buiten het gewenste formaat. Deze ruimte van 3mm wordt “afloop” genoemd. Omdat de afloop ten dele of soms helemaal weggesneden wordt is het belangrijk dat de afbeelding er goed uit blijft zien als er aan een willekeurige zijkant 3mm afgesneden wordt.

Papierformaten