OverSas & SasWorx

Verrassend

Je bent op zoek naar een onderscheidend ontwerp, zodat jij of je bedrijf opvalt. Ik lever voor elk doel en iedere doelgroep een oplossing, op maat. Ik werk vooral voor zzp-ers en kleine tot middelgrote bedrijven uit verschillende branches. Met mijn kennis en creativiteit help ik je graag jouw producten of diensten te verkopen.

Ben je benieuwd wat wat SasWorx aan werk geleverd heeft? Neem dan vooral een kijkje in mijn portfolio.

Persoonlijk

Je wilt duidelijke communicatielijnen en niet van het kastje naar de muur worden gestuurd? Bij SasWorx kunnen de communicatielijnen niet korter, want ik ben altijd jouw aanspreekpunt. Zijn er voor jouw drukwerk of opdracht andere disciplines nodig, zoals een drukkerij, dan kan ik dit voor je verzorgen. Ik blijf dan jouw contactpersoon en dat is wel zo gemakkelijk.

Wil je meer weten over mijn achtergrond? Lees dan vooral verder op deze pagina voor een introductie over mij.

Betaalbaar

Om ontwerpwerk betaalbaar te houden, werk ik met vaste prijzen en samengestelde pakketten. Dat maakt kiezen eenvoudiger en je hebt zicht op de kosten en wat je van SasWorx kunt verwachten.

Additionele kosten ontstaan alleen wanneer er - op verzoek - werkzaamheden buiten het pakket nodig zijn, zoals bijvoorbeeld stockfoto's, extra extensies op je website, spoedopdrachten en gewerkte uren die buiten de reguliere openingstijden vallen.
Image

Over mij

Hallo, ik ben Sas, kort voor Saskia en synoniem aan SasWorx.
Sinds 2002 maak ik grafisch ontwerp op aanvraag. Een logo hier, huisstijl daar en kan je ook een visitekaartje voor me ontwerpen? Je weet wel hoe dat gaat als mensen in je omgeving weten dat je ergens goed of handig in bent. Dan komen er met regelmaat van die verzoeken binnen.

Na de opleidingen Economie, Communicatie en Marketing Management heb ik me in eerste instantie bezig gehouden met consumentenbenadering en het implementeren van franchise formules. In diverse commerciele functies heb ik ruime ervaring opgedaan op het gebied van communicatie, marketing en bedrijfsadvies. Daarnaast bleef ik de grafische opdrachten doen, om mijn persoonlijke creativiteit en inspiratie kwijt te kunnen. Na een tijd in het buitenland gewoond te hebben, heb ik na terugkeer in Nederland (2016) SasWorx opgericht.

Als persoon vind ik service en persoonlijke aandacht heel erg belangrijk. Dat is dan ook een van de dingen waar ik me hard voor maak binnen SasWorx. Door mijn brede kennis, creativiteit en commercieel denken met elkaar te combineren, hoop ik meer te kunnen betekenen dan alleen het leveren van een ontwerp.